Apple Gift Card inwisselen voor geld

Heb jij een Apple Gift Card cadeau gekregen tijdens sinterklaas, kerst of voor je verjaardag? Maar heb je werkelijk geen idee wat je hiermee moet? Dat kan natuurlijk. Niet iedereen gebruikt Apple producten of misschien puilt jouw digitale opslag met muziek, podcasts en luisterboeken al uit en ben je aan het sparen voor iets heel anders. Dan heeft Wissel.nl de oplossing voor je. Waarom wissel je de Apple Gift Card niet gewoon in voor geld? Dit kan heel eenvoudig online op onze website. Het enige wat je hoeft te doen is het inwisselformulier in te vullen en je ontvangt direct een vrijblijvend bod. Bij akkoord staat het geld morgen nog op je rekening!

Apple Gift Card inwisselen voor geld

Wissel jouw Apple Gift card vandaag nog in bij Wissel.nl

Ben jij niet van plan om de Apple Gift Card te gaan gebruiken maar vind je het ook zonde om deze te laten verlopen? Dan is het natuurlijk niet gepast om de gever te vragen of hij of zij de bon wil omruilen voor geld. Gelukkig is dat probleem verholpen met Wissel.nl. Wij doen altijd een eerlijk bod op jouw Apple Gift Card maar wissel je deze liever in voor een cadeaubon van Bol.com, Wehkamp of Zalando? Dan is dat ook een optie. Bij onze ruilactie voor een bon ontvang je een hoger tegoed dan bij een inwisselactie voor geld.

Digitaal of in onze winkel

Het is heel eenvoudig om een cadeaubon in te wisselen bij Wissel.nl. Na het invullen van het inwisselformulier en een akkoord krijg je een aantal opties. Je kunt de bon namelijk digitaal naar ons versturen, maar ook per post verzenden is een optie. Kom je liever langs om de cadeaubon persoonlijk in te wisselen? Je bent welkom op werkdagen van 9:00 tot 16:30 op de Peppelkade 13A in Houten. Wij vragen je wel om vooraf een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk door contact op te nemen. Bij alle inwisselopties heb jij het geld of de tegoedbon uiterlijk een dag later binnen.

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe het precies werkt? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder. Neem ook een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina, daar hebben we alvast wat nuttige informatie voor je verzameld.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld