Booking.com cadeaubon inwisselen voor geld

Hotels, appartementen en nog veel meer. De Booking.com cadeaubonnen zijn voor veel leuke tripjes te gebruiken, maar je kunt ze ook inwisselen voor écht geld. Hoe werkt dat dan? Heel eenvoudig. Wissel.nl neemt jouw cadeaubonnen over tegen een gereduceerd tarief. Je ontvangt niet het volledig bedrag, maar vaak tot 80%. Jouw Booking.com cadeaubon vandaag nog inwisselen voor geld? Vul het inwisselformulier in en ontvang direct een vrijblijvend bod. Bij akkoord ontvang jij het geld zeer spoedig op je rekening, doorgaans binnen één dag!

Booking.com cadeaubon inwisselen voor geld

Wissel je Booking.com cadeaubon eenvoudig in bij Wissel.nl

Iedere cadeaubon heeft waarde. Wil jij toch liever geld dan een Booking.com cadeaubon, maar heb je het bijvoorbeeld gekregen van een vriend(in)? Het is geen optie om de gever te vragen of hij/zij de bon wilt ruilen voor geld. Bij Wissel.nl is dit gelukkig wel mogelijk. Wij geven jou binnen enkele minuten een eerlijk bod voor je cadeaubon. Heb je toch liever een cadeaubon van een andere organisatie? Wij ruilen jouw Booking.com cadeaubon voor een cadeaubon van Bol.com, Wehkamp of Zalando. Bij een ruil ontvang je daarbij ook een hoger tegoed dan het geld.

Hoe werkt het precies?

Allereerst vul je het inwisselformulier in op onze website. Je selecteert dan de bon(nen) die je wilt inwisselen. Het is mogelijk om meerdere cadeaubonnen tegelijkertijd te wisselen. Selecteer bij het merk in dit geval Booking.com. Vul de andere benodigde gegevens in. Daarna ontvang je na het indienen direct een (vrijblijvend) bod. Wij bieden zoals gezegd zowel geld als ruiltegoed aan. Na akkoord lever je de bonnen digitaal of per post aan. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en zorgen dat het geld (vaak binnen enkele uren) op je rekening staat.

Meer informatie?

Heb je vragen na aanleiding van bovenstaande informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. per e-mail van 08:00 tot 21:00. Telefonisch zijn wij te bereiken tijdens kantooruren.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld