Cadeaubonnen ruilen voor bol.com of zalando bonnen

Kan je bij Wissel.nl een cadeaubon omruilen? Ja dat kan! Bij Wissel.nl kan je bijna iedere cadeaubon omruilen voor geld, Bol.com, Zalando of Wehkamp tegoed. Zelfde dag uitbetaald als je voor 15.00 uur inwisselt.

Ontvang direct een geheel vrijblijvend en gratis bod. 

 

Al 6 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 400.000
bonnen ingewisseld

Inwisselen, hoe werkt dat?

Kies welke (digitale) cadeaubonnen je zou willen inwisselen.

Je krijgt van ons direct een (vrijblijvend) bod. Wij bieden zowel geld als ruiltegoed aan. Je mag kiezen wat je wil!

Na akkoord lever je de bonnen digitaal of per post in. Het geld staat uiterlijk de volgende werkdag op je rekening (maar vaak al binnen enkele uren!).

Het saldo checken van je Bol.com of Zalando cadeaubon

Wil je weten welk bedrag er op jouw Bol.com cadeaukaart staat? Ga dan naar de saldochecker van Bol.com. Wil je weten welk bedrag er op jouw Bol.com cadeaukaart staat? Ga dan naar de saldochecker van Zalando.nl

Andere cadeaubonnen inwisselen? 

Bij Wissel.nl kan je tientallen verschillende soorten cadeaubonnen inwisselen voor geld. Heb je nog veel oude cadeaubonnen in je la liggen? Check voor hoeveel je ze kan verkopen via het inwisselformulier

Wil je cadeaubonnen kopen met korting? Dit kan gemakkelijk in onze shop.

Over de Bol.com en Zalando cadeaubonnen

Steeds meer klanten maken gebruik van de mogelijkheid om uitbetaald te worden in bol.com tegoed in plaats van in geld. Logisch want bol.com tegoed is bijna geld door het grote assortiment. Wat nog ontbreekt is kleding/Fashion en dat hebben wij opgelost met de toevoeging van Zalando aan de uitbetalingsmogelijkheden. Vanaf 1 januari 2018 kunnen onze klanten kiezen of ze uitbetaald willen worden in bol.com, Zalando of in geld. 

Wij zijn benieuwd wat de verhouding gaat worden tussen geld en alternatieve uitbetaling. Het voordeel van alternatieve uitbetaling is dat het nog sneller beschikbaar is dan geld via de bank  (met name in het weekend en avond) maar nog belangrijker: de uitbetaling is een behoorlijk stuk hoger dan in geld. Wat ook zal meespelen is dat ruilen gevoelsmatig minder ondankbaar overkomt dan laten uitbetalen in geld. 

 

Doneer je cadeaukaart

Je kunt je cadeukaart ook doneren aan een goed doel! Selecteer één van de goede doelen waar wij mee samenwerken om naar een speciaal ingerichte donatiepagina te gaan, of kies de optie ‘doneren’ bij het reguliere inwisselformulier.

Cadeaukaarten kopen met korting

Bij Wissel.nl kan je al je favoriete cadeaubonnen kopen met korting. Zo krijg je meer tegoed voor minder geld. Ga je een grote aankoop doen? Check dan altijd eerst bij Wissel.nl voor cadeaubonnen met korting! Bekijk ons aanbod: