Etos cadeaukaart inwisselen voor geld

Een Etos cadeaubon kan ingewisseld worden voor geld bij Wissel.nl. Dit is een handige optie voor mensen die liever geld willen hebben zodat ze naar een andere winkel kunnen gaan. Ook kun je het geld natuurlijk gewoon op je rekening laten storten en op een later moment gebruiken. Het is natuurlijk mogelijk dat jouw cadeaubon verloopt, maar geld verloopt niet! Gebruik ons inwisselformulier om een Etos cadeaubon in te wisselen.

Etos cadeaukaart inwisselen voor geld

Wissel jouw Etos cadeaubon gemakkelijk in voor geld

Bij Wissel.nl is het heel gemakkelijk om jouw Etos cadeaubon in te wisselen voor geld. Je hoeft alleen maar de gegevens in te vullen in het inwisselformulier. Vervolgens ontvang je van ons een eerlijk bod. Bij akkoord heb je doorgaans binnen 48 uur het bedrag ontvangen jouw bankrekening. Zo makkelijk is het!

Hoeveel geld je voor jouw Etos cadeaubon krijgt, hangt af van de waarde van de bon. Wij geven je vaak tot 85% van de waarde van de bon.

Voorwaarden inwisselen

Om jouw Etos cadeaubon in te kunnen wisselen, moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de Etos cadeaubon nog geldig zijn en mag deze niet beschadigd zijn. Ook moet er nog een TIN-code op staan, die je kunt vinden onder de streepjescode.

Wil je eerst controleren of je Etos bon nog geldig is en of hij voldoet aan onze voorwaarden Gebruik dan de saldochecker. Heb je hier nog vragen over dan kun je ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Als alle voorwaarden aanwezig zijn, kun je direct beginnen met inwisselen!

Klaar voor je extra zakcent?

Heb je een Etos cadeaubon die je liever inruilt voor geld? Upload dan snel je bon naar Wissel.nl, doorgaans heb je binnen 48 uur dat extra zakcentje op je rekening staan. Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Kijk dan rond op onze website en vergeet ook niet de veelgestelde vragen te checken.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld