Fashion cadeaukaart inwisselen voor geld

Heb je een Fashion cadeaukaart en wil je deze inwisselen voor geld? Dat kan bij Wissel.nl heel gemakkelijk online op onze website. Vul het inwisselformulier in en ontvang direct een vrijblijvend bod. Wanneer je een Fashion cadeaukaart inlevert bij Wissel.nl, kun je ervoor kiezen om het geld direct op je rekening te laten storten of je krijgt het geld in de vorm van een andere cadeaubon. 

Fashion cadeaukaart inwisselen voor geld

Je Fashion cadeaukaart inwisselen voor geld

Iedere cadeaubon heeft waarde. Wil jij toch nog wat verdienen met je Fashion cadeaukaart, maar heb je het bijvoorbeeld gekregen van een vriend(in)? Het is natuurlijk niet netjes om te vragen of hij/zij de bon wilt ruilen voor geld. Bij Wissel.nl is dit probleem verleden tijd. Wij komen altijd met een eerlijk bod.

Bij akkoord op het bod kun je het bedrag laten overmaken naar je bankrekening (dit duurt vaak maximaal drie werkdagen) of je kunt het op een aantal andere manier ontvangen. Welke manieren dit zijn, verschilt per in te wisselen bon. Kijk op onze site voor de verschillende mogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben op basis van de berekening, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Hoe wissel ik mijn Fashion cadeaubon in voor geld?

Wissel.nl is er voor jou wanneer jij je Fashion cadeaubon wilt laten overnemen. Omdat cadeaubonnen niet voor altijd geldig zijn, is het zonde om deze niet te gebruiken. Vooral omdat deze beschikken over een bepaalde waarde. Hierom is het inwisselen van jouw Fashion cadeaukaart heel veel simpel. Je kan eenvoudig ons formulier invullen en binnen enkele minuten ontvang je van ons automatisch een bod. Dit bod is het bedrag dat je zult ontvangen wanneer je de bon verkoopt.

Je kunt ervoor kiezen om het geld direct over te laten maken, maar je kan ook kiezen om je cadeaukaart in te wisselen voor een andere cadeaubon. Zo kan jij alsnog goed gebruik maken van de bon en gewoon shoppen voor nieuwe kleren of iets compleet anders bij een winkel naar eigen keuze!

Belangrijk om te weten

Vind jij het niet prettig om alle gegevens digitaal aan te leveren? Het is ook mogelijk om dit per post te doen. Maar wist je dat je ook bij ons op kantoor jouw bon kan komen inwisselen? Kom dan gerust bij ons langs om jouw cadeaubon persoonlijk te overhandigen. Belangrijk is dan wel even dat je met ons een afspraak plant, zodat wij op de hoogte zijn van jouw komst. Je hebt de keuze om je cadeaubon in te wisselen voor geld of om deze om te ruilen voor een andere cadeaubon.

Wanneer je ervoor kiest om je Fashion cadeaukaart in te wisselen voor geld, dan kan jij profiteren van verschillende voordelen:

  • Je bent vrij om te besteden wat je wilt. Met geld kan je namelijk altijd wel iets leuks doen, terwijl een cadeaubon soms erg beperkt is;
  • Je hoeft niet meer naar een specifieke winkel toe. Met contant kan jij gewoon naar elke winkel toe.

Hoeveel saldo staat er op mijn Fashion cadeaukaart?

De waarde van je fashion cadeaukaart is de actuele waarde van het huidige bedrag dat op de kaart staat. Maak jij de keuze om de cadeaukaart in te wisselen? Dan kan je rekening houden met een zeer aantrekkelijk bod, wat meestal zo rond de 80% van de kaartwaarde is. Ben jij benieuwd hoeveel saldo er staat op de kaart? Dan kan je dat gemakkelijk controleren via onze saldochecker.

Het gebruiken van de Fashion saldochecker

Met de Fashion saldochecker ontdek je het actuele bedrag op de cadeaubon. Bij Wissel.nl bieden we per merk een handig overzicht om het saldo te kunnen controleren. Met één simpele klik via onze saldochecker, wordt jij direct doorgestuurd naar de juiste pagina, waar je het saldo van de Fashion cadeaubon kunt inzien. Geen verwarrende processen, maar snel en gemakkelijk inzicht in het actuele saldo.

Gegarandeerd de hoogste inruilwaarde

Bij Wissel.nl hechten we veel waarde aan een hoge klanttevredenheid. Om deze reden bieden we een garantie op de hoogste inruilwaarde van jouw cadeaukaart. Onze specialisten houden de ontwikkelingen op de markt goed in de gaten, zodat we altijd een eerlijk en realistisch bod kunnen aanbieden. We zijn hierin zeer transparant en zo bieden we jou een betrouwbare en eerlijke ervaring bij het inwisselen.

Is mijn Fashion cadeaubon nog geldig?

Bij Wissel.nl kan je eenvoudig jouw Fashion cadeaubon inwisselen voor geld. Wel is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat bij het inwisselproces jouw kaart aan enkele voorwaarden moet voldoen. Zo mag de cadeaubon niet verlopen zijn en mag het actuele saldo niet lager zijn dan 5 euro. Het is bij ons dus niet mogelijk om alle cadeaubonnen te accepteren, maar voldoet jouw bon aan bovenstaande voorwaarden, dan is de kans groot dat je deze kunt inwisselen voor geld bij ons.

Wil je je Fashion cadeaukaart ruilen voor een andere bon?

Heb jij je oog laten vallen op een andere bon dan jouw Fashion cadeaukaart? Dan is het ook mogelijk om deze te ruilen bij Wissel.nl. Dit is net als bij het inwisselen voor geld een simpel proces en biedt ook nog voordelen. Met het inwisselen van een cadeaukaart voor een andere cadeaukaart, valt het tegoed zelfs hoger uit dan bij het inruilen voor geld. Op deze manier bieden wij jou flexibiliteit en ontvang jij dezelfde waarde voor je bon. Zo kan je een aankoop doen bij de winkel die jij wilt en hoef je hier niet op in te leveren!

Wissel vandaag nog in!

Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom 7 dagen per week geopend. Onze klantenservice is beschikbaar per e-mail van 08:00 tot 21:00 uur. Telefonisch zijn wij te bereiken tijdens kantooruren. Wissel.nl is al jaren dé cadeaubon inwisselsite van Nederland en inmiddels zijn er al meer dan 500.000 bonnen ingewisseld. Wissel jouw cadeaubon ook vandaag nog in!

Wil je meer informatie?

Wil jij weten of jouw Fashion cadeaubon voldoet aan onze eisen? Doe dan de online saldocheck op onze website. Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.  Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld