Fashioncheque cadeaubon inwisselen voor geld

Ben jij een echte fashionista? Hou je van shoppen en heb je een Fashioncheque cadeau gekregen? Dan ben je vast blij met de mogelijkheid om je garderobe bij te werken. Maar wat als je niet zo'n fashion-forward persoon bent en je een Fashioncheque hebt ontvangen? Het is zonde om deze cadeaubon te laten verstoffen. Gelukkig hebben heeft Wissel.nl een oplossing voor je. Bij onze kun je namelijk jouw Fashioncheque inwisselen voor geld. Dit roept waarschijnlijk veel vragen op. We leggen het je uit!

Fashioncheque cadeaubon inwisselen voor geld

Wissel nu je Fashioncheque in bij Wissel.nl

Het inwisselen van jouw Fashioncheque bij Wissel.nl is eenvoudig. Vul simpelweg je gegevens in op het formulier op onze website. Voordat je dat doet, is het belangrijk om de vervaldatum en het saldo van je cadeaubon te controleren, want deze gegevens hebben we nodig. Let op: we nemen geen cadeaubonnen over die aan beperkte voorwaarden gebonden zijn. Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je binnen enkele minuten een aanbod van ons voor jouw Fashioncheque. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je de cadeaubon naar ons opsturen.

Op deze manieren kun je je Fashioncheque inwisselen

Het verzenden van de Fashioncheque kan op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om het per post of via e-mail te versturen. Bovendien kun je de Fashioncheque persoonlijk afleveren in onze fysieke winkel in Houten. We zijn geopend op werkdagen van 09:00 tot 16:30 uur. Voordat je langskomt, raden we je aan om eerst een afspraak met ons te maken.

Ontvang het geld hoe jij dat wilt

Je hebt de mogelijkheid om zelf te bepalen op welke manier je de betaling wenst te ontvangen; IDEAL, PayPal of een bankoverschrijving. Ook kun je met je Fashioncheque een andere cadeaubon aanschaffen. Op die manier wissel je de cadeaubon naar jouw voorkeur in. Ongeacht welke optie je selecteert, je kunt er van uitgaan dat het geld of de nieuwe cadeaubon uiterlijk de volgende dag beschikbaar is.

Geen verborgen voorwaarden

Om het simpel te houden, er zijn geen verborgen voorwaarden. Alle informatie die we hier verstrekken, is hoe het daadwerkelijk werkt. Je kunt jouw Fashioncheque dus echt op jouw eigen manier inwisselen voor contant geld.

Neem contact op voor meer vragen

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen over onze inwisselservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren of per e-mail op klantenservice@wissel.nl. Onze klantenservice is zeven dagen per week van 08:00 tot 21:00 bereikbaar. Kies vandaag nog voor Wissel.nl!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld