Fashioncheque cadeaubon inwisselen voor geld

Heb je een Fashioncheque cadeaubon en wil je deze inwisselen voor geld? Dat kan dat bij Wissel.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het inwisselen van Fashioncheques en andere cadeaubonnen. Dit doen wij al jarenlang met veel plezier!

Wanneer je een Fashioncheque cadeaubon inlevert bij Wissel.nl, kun je ervoor kiezen om het geld direct op je rekening te laten storten of je krijgt het geld op een andere manier overgemaakt. Wij berekenen hiervoor een kleine commissie.

Fashioncheque cadeaubon inwisselen voor geld
Inwisselformulier

Wissel direct je cadeaubon in

Wissel je Fashioncheque cadeaubon in voor geld

Wanneer je een Fashioncheque cadeaubon wilt inwisselen, kun je contact met ons opnemen via de website of telefonisch. Wij zullen dan eerst controleren of de Fashioncheque cadeaubon nog geldig is. Is dit het geval, dan kunnen we direct overgaan tot het inwisselproces.

We zullen dan het bedrag dat op de Fashioncheque staat omzetten in een geldbedrag. Je krijgt na het invullen van het inwisselformulier binnen enkele minuten een bod van ons. Er staat dan bij de berekening een bedrag. Dit is het bedrag dat je uiteindelijk ontvangt. Je kunt dit bedrag laten overmaken naar je bankrekening (dit duurt vaak maximaal drie werkdagen) of je kunt het op een aantal andere manier ontvangen. Welke manieren dit zijn verschilt per in te wisselen bon. Kijk op onze site voor de verschillende mogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben op basis van de berekening, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Voordelen van geld

Als je ervoor kiest om je Fashioncheque cadeaubon in te wisselen voor geld, dan heb je hier verschillende voordelen van:/p>

- Je bent vrij om te besteden wat je wil: met geld kan je namelijk altijd wel iets leuks doen, terwijl een cadeaubon soms erg beperkt is;

- Je hoeft niet meer naar een specifieke winkel toe: met contant geld kan je gewoon naar elke winkel toe;

- Geld verliest nooit zijn waarde: wanneer een fashioncheque niet meer geldig is, dan is het geld dat erop staat ook verloren;

Wil je meer informatie?

Mocht je nog vragen hebben over het inwisselproces of over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 600.000 bonnen ingewisseld Meer dan 600.000 bonnen ingewisseld