Fleurop cadeaubon inwisselen voor geld

Hoewel de meeste mensen een bos bloemen erg kunnen waarderen, zit je niet altijd te wachten op een bloemenbon van Fleurop. Er zijn immers een aantal goede redenen waarom dat zo zou zijn. Neem bijvoorbeeld het feit dat je huis al vol staat met planten en bloemen of omdat je vreselijk hooikoorts of een andere allergie hebt. Heb je een Fleurop bloemenbon (papieren versie) en wil je die graag inwisselen voor geld? Dat kan gemakkelijk bij Wissel.nl. Je ontvangt het geld vaak direct op je rekening. 

Fleurop cadeaubon inwisselen voor geld

Je Fleurop cadeaubon inwisselen voor geld

De waarde van de Fleurop bloemenbon is afhankelijk van het bedrag dat erop staat. Als je ervoor kiest om de cadeaukaart in te wisselen bij Wissel.nl, ontvang je een bod van ongeveer 85%. Benieuwd wat er op jouw Fleurop bloemenbon staat? Maak dan gebruik van onze saldochecker.

De Fleurop bloemenbon moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Een daarvan is natuurlijk dat de bon nog wel geldig moet zijn op het moment dat je hem wilt inwisselen voor geld. Als dit zo is, dan is de kans groot dat we je een goed bedrag kunnen bieden voor de bon! Check gelijk welk bod wij kunnen doen door de gegevens van je bon in te vullen en een bod aan te vragen. Ga je akkoord met ons bod? Dan stuur je je papieren Fleurop cadeaubon heel eenvoudig per post naar ons toe. Kom je liever langs om de Fleurop bloemenbon in te leveren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Maak hiervoor even een afspraak en komt lang op de Peppelkade 13A in Houten.

Waarom geld en geen bon?

Voor veel mensen is het fijn om hun cadeaubon in te wisselen voor geld. Zo kunnen ze zelf bepalen wat ze met het geld doen. Misschien wil je het uitgeven aan iets anders, of misschien heb je het liever op de bank. In ieder geval heb je met geld meer keuze dan met een cadeaubon. Een ander belangrijk voordeel is dat een cadeaubon vaak een verloopdatum heeft en geld heeft dit niet. Je kunt dus op je gemakje bepalen wat je van het bedrag wilt kopen.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over het inwisselen van je cadeaubon of over onze service. Wij staan je graag te woord! Natuurlijk kun je ook altijd eerst even een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina. De kans is groot dat je hier het antwoord op je vraag al kunt vinden.

Is de Fleurop bon nog geldig?

Heb jij nog een papieren Fleurop bon dan is deze waarschijnlijk gewoon nog geldig! De oudere bonnen zijn namelijk vaak onbeperkt geldig. Twijfel je, neem dan gerust met ons contact op.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld