Prénatal cadeaubon inwisselen voor geld

Ben je zwanger en heb je bij je babyshower een Prénatal cadeaubon gekregen? Allereerst gefeliciteerd! Maar ben jij al helemaal voorzien van je babyuitzet of zijn de spullen bij Prénatal niet helemaal jouw smaak? Dan kan het natuurlijk zijn dat je je afvraagt wat je met je Prénatal cadeaubon aan moet. Het is natuurlijk zonde om deze ergens onder in een la te leggen en te wachten tot deze verlopen is. Het is toch een bepaalde waarde die de kaart heeft. Gelukkig is er nu een mogelijkheid om je Prénatal cadeaubon in te wisselen voor geld of om te ruilen voor een bon van Wehkamp, Bol.com of Zalando. Zo maak je andere ouders to be blij met een Prénatal cadeaubon en krijg jij er iets voor terug waar je veel meer aan hebt.

Prénatal cadeaubon inwisselen voor geld

Wissel jouw Prénatal cadeaubon in bij Wissel.nl

Na een bepaalde  tijd verloopt de geldigheid van een cadeaubon. Het is uiteraard jammer als je de cadeaubon helemaal niet gaat gebruiken. Wissel.nl koopt jouw cadeaubon graag! Een Prénatal cadeaubon inwisselen voor geld is erg gemakkelijk.

Je krijgt na het invullen van het inwisselformulier binnen enkele minuten een bod van ons. Er staat dan bij de berekening een bedrag. Dit is het bedrag dat je uiteindelijk ontvangt. Je kunt dit bedrag laten overmaken naar je bankrekening (normaal gesproken staat het uiterlijk de volgende dag op je rekening). Je kunt er echter ook voor kiezen om je Prénatal cadeaubon om te ruilen voor een andere cadeaubon. Je krijgt dan altijd een bon met een hoger bedrag dan wanneer je kiest voor de cash optie. 

De voordelen

Het inwisselen van een cadeaubon bij Wissel.nl biedt verschillende voordelen. Allereerst is het proces, zoals hierboven al aangegeven, ontzettend eenvoudig en snel. Stuur na het akkoord jouw bonnen digitaal of per post op. Kom je liever persoonlijk de cadeaubon inwisselen? Dat is uiteraard ook een mogelijkheid. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Voor persoonlijke inwisseling zijn wij op werkdagen beschikbaar.

Wissel vandaag nog in!

Wil je graag meer informatie over onze inwisselservice? Of heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem een kijkje op de pagina met onze veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar per e-mail. Doorgaans reageren wij tussen 08:00 en 21:00. Wil je ons liever telefonisch spreken? Bel dan tijdens de kantooruren.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld