VVV Lekkerweg cadeaukaart inwisselen voor geld

Een VVV Lekkerweg cadeaukaart is natuurlijk superleuk om te krijgen. Lekker een nachtje weg in eigen land of een dagje er op uit! Heb jij een lekkerweg cadeaukaart gekregen en ben je eigenlijk helemaal niet zo van een dagje of een nachtje weg in eigen land, maar ben je bijvoorbeeld aan het sparen voor je droomreis door Azië? Dan kun je beter je cadeaukaart omwisselen voor geld en dit bij je spaargeld doen. Bij Wissel.nl kan dat! Het enige wat je hoeft te doen is het inwisselformulier op onze website in te vullen.

VVV Lekkerweg cadeaukaart inwisselen voor geld

Wissel jouw VVV Lekkerweg cadeaukaart in bij Wissel.nl

Bij Wissel.nl is het heel gemakkelijk om jouw VVV Lekkerweg cadeaukaart in te wisselen voor geld. Na het invullen van je gegevens op onze website ontvang je van ons een eerlijk bod. Hoeveel geld je voor jouw VVV Lekkerweg cadeaukaart krijgt, hangt af van de waarde van de bon. Wij geven je vaak tot 85% van de waarde van de bon. Ruil jij je cadeaukaart liever om voor een andere bon? Ook dat is mogelijk bij Wissel.nl. Kies voor een bon van Bol.com, Zalando of Wehkamp. Onze betalingen gaan met Instant Payment, het geld staat dus direct op je rekening. Zelfs in het weekend! Zo eenvoudig is het! 

Andere mogelijkheden van inleveren

Ga jij akkoord met ons bod dan handelen we normaal gesproken verder alles online af, maar vind je het vervelend om je gegevens online door te geven? Dan bieden wij hiervoor ook nog een aantal andere opties. Wil je bijvoorbeeld liever persoonlijk de cadeaukaart in komen leveren? Dat is uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Voor persoonlijke inwisseling zijn wij op werkdagen beschikbaar. Aangezien sommige bonnen niet digitaal aan te leveren zijn bieden wij ook een mogelijkheid om de bon per post op te sturen.

Meer weten?

Wil je meer weten over het inwisselen van cadeaubonnen? Kijk dan op onze website meer informatie. Kijk ook altijd even bij de veelgestelde vragen voordat je contact opneemt met de klantenservice. De kans is groot dat het antwoord op je vragen daar al te vinden is. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je natuurlijk altijd op werkdagen onze klantenservice bereiken.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld