Xbox code inwisselen voor geld

Wissel.nl is dé plek waar je terecht kunt als je je Xbox code wilt inwisselen voor geld. Wij snappen dat geld soms handiger is dan een Xbox code en daarom maken wij het mogelijk om je cadeaubon te wisselen voor geld. Het is echter wel belangrijk om te weten dat je niet het volledige bedrag van je cadeaubon terugkrijgt. Lees snel verder over onze voorwaarden én om te zien waarom Wissel.nl de beste plek is om je Xbox code in te wisselen voor geld.

Xbox code inwisselen voor geld

Wissel je Xbox code in voor geld

Misschien ben je aan het sparen voor iets dat je écht graag wilt hebben, wil je liever iets anders kopen met het geld of heb je gewoon meer aan wat extra cash? Wanneer je ervoor kiest om je Xbox code in te wisselen voor geld bij Wissel.nl, weet je zeker dat je het maximale uit jouw bon haalt.

Als je de Xbox code inruilt bij Wissel.nl, dan krijg je het geld direct uitbetaald op je rekening. Het is mogelijk om het geld op verschillende manieren te ontvangen, zoals via iDEAL, PayPal of bankoverschrijving. Het enige wat je hoeft te doen is de gegevens invullen op het inwisselformulier. Je krijgt vervolgens binnen enkele minuten een bod. De Xbox code moet natuurlijk nog wel geldig zijn. Het is alleen mogelijk om een code in te ruilen met een minimale waarde van €5,-.

Digitaal of in onze winkel

Het is heel eenvoudig om een cadeaubon in te wisselen bij Wissel.nl. Na het invullen van het inwisselformulier en een akkoord krijg je een aantal opties. Je kunt de bon namelijk digitaal naar ons versturen, maar ook per post verzenden is een optie. Kom je liever langs om de cadeaubon persoonlijk in te wisselen? Je bent welkom op werkdagen van 9:00 tot 16:30 op de Peppelkade 13A in Houten. Wij vragen je wel om vooraf een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk door contact op te nemen. Bij alle inwisselopties heb jij het geld of de tegoedbon uiterlijk een dag later binnen.

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over het inwisselen van je Xbox code, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@wissel.nl. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een veelgestelde vragen sectie waar je waarschijnlijk het antwoord op je vragen al terug kunt vinden. Vergeet dus niet om daar ook een kijkje te nemen!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld