Menu
0

Cadeaubonnen inwisselen voor geld

Je hebt een cadeaubon maar eigenlijk heb je liever geld... Dat kan! Bij ons kan je alle bekende merken cadeaubonnen inwisselen voor geld. Laat ons weten welke cadeaubon je wilt verkopen en wij doen jou geheel vrijblijvend een goed bod. Ben je akkoord dan kunnen wij in de meeste gevallen jouw cadeaubonnen al binnen 1 dag overnemen en uitbetalen.

Vraag hoeveel geld je kunt krijgen voor je cadeaubonnen

Stuur je cadeaubonnen op naar ons wisselkantoor


Persoonlijk inwisselen

Je kunt bij ons langskomen om je cadeaubonnen persoonlijk in te wisselen op werkdagen van 09.00 uur - 17.00 uur op De Molen 20 in Houten. Wij betalen jou direct het afgesproken bedrag uit op je bankrekening. Alle betalingen voor 15.00 uur worden dezelfde dag bijgeschreven op je rekening. Je ontvangt van ons een betaalbewijs per e-mail. 

Opsturen per post of per e-mail

Cadeaubonnen kunnen per post worden opgestuurd naar: Wissel Nederland BV, De Molen 20, 3994DB Houten. Vermeld duidelijk je naam en bankrekeningnummer in de envelop. Het meesturen van de cadeauverpakking is niet nodig. De inkomende post wordt (werk)dagelijks verwerkt en uitbetaald.

NIEUW: Digitaal, per e-mail, inleveren en direct je geld ontvangen? In veel gevallen kan dat. Wil je weten of jouw bonnen digitaal zijn in te leveren, vraag dan een vrijblijvend bod via ons aanvraagformulier. Eventueel kunnen wij jou om een kopie ID of een foto van je bankpas vragen. 

Kopen met korting

In onze webshop vind je een afwisselend assortiment van 2e hands cadeaubonnen met korting. Alle cadeaubonnen die geschikt zijn voor online gebruik worden je direct per e-mail geleverd. Fysieke cadeaubonnen worden gratis per post verzonden. Bestellingen voor 16.00 uur worden altijd dezelfde dag verwerkt en opgestuurd. 

Wij accepteren alleen betalingen via iDeal. Andere betaalmethoden zijn voor ons een stuk duurder. Het bespaarde geld gebruiken wij graag om de korting in onze webshop zo hoog mogelijk te houden. Wissel.nl geeft je garantie op je aankoop. Gaat er iets mis, dan lossen wij dat op.