Menu
0

Cadeaubonnen inwisselen voor geld

Vul in welke cadeaubonnen je zou willen inwisselen voor geld. Je ontvangt direct een bod. Ben je akkoord dan betalen wij je altijd uiterlijk de volgende werkdag uit.

Vraag hoeveel geld je kunt krijgen voor je cadeaubonnen

Stuur je cadeaubonnen op naar ons wisselkantoor


Een vrijblijvend bod

Ga naar ons inwissel formulier, kiest een cadeaubon met een bepaalde waarde en vul je e-mailadres in. Je krijgt dan direct een bod op jouw cadeaubon(nen). Wij bieden zowel in geld als in bol.com tegoed. Het bol.com tegoed zal altijd hoger zijn dan het geld bedrag. Het automatische bod wordt direct per e-mail bevestigd. Het vragen van een bod is geheel vrijblijvend. Bedragen boven de 500 euro worden handmatig door ons behandeld. Je ontvangt dan een bod per e-mail. Op enkele merken ontvang je geen automatisch bod, ook hier volgt later een bod per e-mail. 

Cadeaubon digitaal of per post inwisselen

Veel merken kunnen bij ons digitaal (via het inwissel formulier) worden ingewisseld. Cadeaubonnen (of kaarten) die geschikt zijn voor online gebruik kunnen in de meeste gevallen digitaal aangeboden worden, papieren bonnen in alle gevallen niet (zoals de oude VVV Bon en Theaterbon en papieren Boekenbonnen) 

Zodra je het juiste merk kiest verschijnt er verderop in het formulier automatisch de mogelijkheid om een foto te uploaden als jouw bon digitaal kan worden ingewisseld. Kras eerst de code op de cadeaukaart open voordat je de foto maakt. Heb je meerdere bonnen, maak er dan één foto van (je kunt maximaal 1 foto uploaden). Het is belangrijk om ook de bonnummer(s) en de veiligheidscode(s) over te nemen in het daarvoor bedoelde veld. 

Heb je geen upload mogelijkheid gekregen dan hebben wij jouw bon fysiek nodig en wij vragen je om deze per post te verzenden naar het adres wat je op het scherm te zien krijgt. Het adres staat ook in de bevestiging e-mail vermeld. Schrijf altijd op de achterzijde van de envelop het referentienummer van je van ons ontvangt. Dit zorgt voor een snelle en soepele verwerking én uitbetaling!

Een digitale cadeaubon inwisselen

Heb je een digitale cadeaubon (ook wel e-gift genoemd) en wil deze graag inwisselen, volg dan de stappen van het inwisselen formulier en sla alleen het uploaden van de foto over. Vul vervolgens (knippen en plakken ter voorkoming van typefouten) het digitale cadeaubonnummer in het daarvoor bedoelde veld en rond de aanvraag af. 

Uitbetaling

Bij de laatste stap op het formulier kan je kiezen tussen uitbetaling per bank of in bol.com tegoed. Alleen wanneer je kiest voor bank vragen wij om je IBAN. Kies je voor bankbetaling dan mag je ervan uitgaan dat wij altijd uiterlijk de werkdag na ontvangst het geld op je rekening hebben gestort. Direct na de bankbetaling sturen wij automatisch een bevestiging per e-mail. Kies je voor bol.com tegoed dan ontvang je altijd uiterlijk de volgende dag het tegoed per e-mail. Het bol.com tegoed is 3 jaar geldig en is volledig vrij besteedbaar op bol.com. 

Persoonlijk inwisselen

Je kunt bij ons langskomen om je cadeaubonnen persoonlijk in te wisselen op werkdagen van 09.00 uur - 16.30 uur op de Kokermolen 11 in Houten (op afspraak). Wij betalen jou direct het afgesproken bedrag uit op je bankrekening. Alle betalingen voor 15.00 uur worden dezelfde dag bijgeschreven op je rekening. Wij werken met de Rabobank. Wanneer jij ook een Rabo rekening hebt dan ontvang je uiteraard ook na 1500 uur altijd direct het geld op je rekening. 

Kopen met korting

In onze webshop vind je een afwisselend assortiment van 2e hands cadeaubonnen met korting. Alle cadeaubonnen die geschikt zijn voor online gebruik worden je direct per e-mail geleverd. Fysieke cadeaubonnen worden gratis per post verzonden. Bestellingen voor 16.00 uur worden altijd dezelfde dag verwerkt en opgestuurd. 

Wij accepteren alleen betalingen via iDeal. Andere betaalmethoden zijn voor ons een stuk duurder. Het bespaarde geld gebruiken wij graag om de korting in onze webshop zo hoog mogelijk te houden. Wissel.nl geeft je garantie op je aankoop. Hoe eerder je de cadeaubonnen na aankoop besteedt, hoe kleiner de kans op onregelmatigheden. Gaat er iets mis, dan lossen wij dat op.