Zara cadeaubon inwisselen voor geld

Een Zara giftcard voor je verjaardag gekregen, maar puilt jouw kledingkast al uit? Of heb je gewoon helemaal niks nodig? Het is natuurlijk jammer als je de giftcard niet kunt gebruiken. Uiteraard is het ook niet netjes om aan de gever te vragen om de cadeaubon te ruilen voor geld. Gelukkig is er een andere optie. Wissel de cadeaubon direct voor geld bij Wissel.nl. Op onze website is het namelijk mogelijk om jouw cadeaubon/giftcard in te wisselen voor geld of een andere cadeaukaart.

Zara cadeaubon inwisselen voor geld

Wissel je Zara cadeaubon gemakkelijk in voor geld

Het is heel eenvoudig om jouw Zara giftcard in te wisselen voor cashgeld. Daarvoor vul je het inwisselformulier in op onze website. Het is belangrijk dat wij weten hoeveel er op de kaart staat en wanner hij verloopt. In ons aanbod met giftcards verkopen wij enkel cadeaubonnen waar geen beperkende voorwaarden aan zijn gelinkt. Wil je vooraf het saldo van jouw giftcard checken? Maak dan gebruik van onze saldocheckers. Doorgaans krijg je na het invullen van ons inwisselformulier direct een bod op jouw Zara giftcard. Ga je akkoord? Stuur de giftcard dan gemakkelijk digitaal of per post op. Na ontvangst heb jij binnen een aantal uur het geld op je rekening staan.

Ruilen is ook een optie

Heb je niks van de Zara nodig, maar wil je wel graag shoppen bij Bol.com, Wehkamp of Zalando? Dan is onze ruilactie mogelijk erg interessant. Wissel jouw Zara giftcard in voor een cadeaubon van een van de merken. Je ontvangt daarbij een hoger tegoed dan bij een inwisseling voor geld.

Meer weten over onze werkwijze?

Gaat iets in het proces niet helemaal zoals verwacht? Dan wil je natuurlijk direct geholpen worden. Onze klantenservice is daarom 7 dagen per week bereikbaar per e-mail. Doorgaans reageren wij tussen 08:00 en 21:00. Wil je ons liever telefonisch spreken? Bel dan tijdens de kantooruren.

Heb je een vraag? Neem dan altijd een kijkje tussen onze veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag al eerder beantwoord!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld