Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Nieuw bij Wissel: tover je ongebruikte cadeaubon om in een maaltijd van Thuisbezorgd!

14 dec. 2023
Ruil je ongebruikte cadeaubon in voor een nieuwe Thuisbezorgd bon

Bij Wissel.nl kun je je ongebruikte cadeaubon omruilen voor een cadeaubon van een ander merk. We hadden al een uitgebreid assortiment aan keuzes, en sinds deze week hebben we weer een nieuwe optie voor je: tegoed voor Thuisbezorgd! Lees verder voor meer informatie over hoe je jouw bon binnen een mum van tijd kunt omruilen voor een Thuisbezorgd cadeaubon. Zo kun je jezelf trakteren op een heerlijke maaltijd van Thuisbezorgd, ook als je even krap bij kas zit.

Waarom Thuisbezorgd?

Thuisbezorgd is een populair online platform voor het bestellen en bezorgen van maaltijden, waar klanten een breed scala aan culinaire opties kunnen ontdekken en eenvoudig vanuit het comfort van hun eigen huis kunnen bestellen. Ideaal voor als je even geen zin hebt om te koken. Wissel.nl is een trotse partner van Thuisbezorgd, waardoor wij jou een gloednieuwe cadeaubon van Thuisbezorgd kunnen bieden voor jouw ongebruikte cadeaubon.

Hoe werkt het omruilen?

Het omruilen van een cadeaubon is supersnel en makkelijk! Binnen 5 minuten heb je een nieuwe Thuisbezorgd bon in je mailbox.

 1. Ga naar ons inwisselformulier.
 2. Selecteer het merk van de cadeaubon die je wilt inwisselen en voer de waarde in.
 3. Op het volgende scherm wordt ons bod voor jouw cadeaubon getoond. Selecteer hier Thuisbezorgd als de gewenste bon waarvoor je wilt ruilen.
 4. Voer vervolgens de benodigde kaartinformatie in.
 5. Na ontvangst en controle van de ingevoerde gegevens sturen wij je een mail met je nieuwe (digitale) cadeaubon. Je kan hem direct gebruiken.
 6. Ga naar Thuisbezorgd.nl, kies je favoriete maaltijd en voer het kaartnummer in bij het afrekenen. Eet smakelijk!

Goed om te weten

In principe kun je je cadeaubon direct gebruiken om jouw favoriete maaltijd te bestellen. Wat wel goed is om te weten is dat Thuisbezorgd een paar voorwaarden heeft voor het besteden van je cadeaubon. We zetten hieronder even alles wat je moet weten op een rijtje.

 1. Per bestelling kun je slechts 1 cadeaubon gebruiken.
 2. Je kan de cadeaubon alleen online bij Thuisbezorgd gebruiken. Het is niet mogelijk de cadeaubon uit te geven in fysieke restaurants die aangesloten zijn bij Thuisbezorgd.
 3. Het tegoed op je cadeaubon is niet onbeperkt geldig: vanaf het moment van omruilen heb je 2 jaar de tijd om hem uit te geven.
 4. Je kan het bedrag op je de cadeaubon in één keer besteden, maar in meerdere keren is ook mogelijk.
 5. Mocht je bestelling door het restaurant geannuleerd worden wanneer je al hebt betaald, dan wordt binnen 24 uur het geld terug op de cadeaubon gezet.

Wel een ongebruikte cadeaubon, maar liever iets anders?

Ben je niet zo van het eten bestellen? We hebben nog andere opties voor je! Je kan je ongebruikte cadeaubon ook omruilen voor een bon van Bol.com, Zalando, Wehkamp, Gall & Gall, Etos of een Podium cadeaukaart. Of als je liever niet vast zit aan een bepaalde winkel, dan kun je je cadeaubon ook inwisselen voor geld. Het geld staat dan vaak dezelfde dag nog op je rekening.

Je mag zelf kiezen wat je wilt, maar vaak levert een cadeaubon ruilen je meer op qua waarde dan in geld – lees hier meer over het omruilen van je cadeaubon.

Heb je nog vragen?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen – maar als je er niet helemaal uitkomt dan staat onze klantenservice 7 dagen per week voor je klaar. We helpen je graag verder!