Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Ik wil mijn cadeaubon omruilen voor een andere cadeaubon, kan dat?

29 aug. 2023
Ik wil mijn cadeaubon omruilen voor een andere cadeaubon, kan dat?

Heb jij thuis een cadeaubon van een winkel waar je het niet gaat besteden? Dan is het handiger om jouw cadeaubon om te ruilen voor een andere cadeaubon. Het omruilen van cadeaubonnen doe je bij Wissel! Wij zorgen er voor dat jij weer een cadeaubon hebt waar je blij mee bent en die je ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Maar hoe werkt dit? Meer weten over het inwisselen van jouw cadeaubonnen? Lees het in ons blog!

Hoe ruil je cadeaubonnen in?

Cadeaubonnen omruilen doe je via onze website. Jouw eigen cadeaubon kun je omruilen voor een cadeaubon van Bol, Zalando of Wehkamp, Etos. Gall & Gall of een Podium cadeaukaart. Het omruilen van je cadeaubon is super eenvoudig. Je hoeft alleen de gegevens van je eigen bon in te voeren op onze website bij het inwisselformulier, en je krijgt direct een vrijblijvend bod. Het bod bestaat uit een bedrag in geld (om over te maken op jouw bankrekening) maar je ziet ook direct hoeveel je kunt krijgen als je kiest voor een tegoed van onze partners. Het bod in ruiltegoed is altijd ruim hoger (10-20%) dan het bod in geld. Ruilen is dus niet alleen makkelijk maar ook slim! 

Uitbetalen van de bonnen

Binnen enkele uren na jouw aanvraag zal je in de meeste gevallen het geld al op je rekening hebben óf het ruiltegoed per e-mail hebben ontvangen. Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend van 0700 uur tot 2100 uur. Uitbetalingen doen wij de de hele dag door, zo snel mogelijk. 

Als je kiest voor een bankbetaling dan kan je direct rekening op een bijschrijving omdat alle banken in Nederland Instant Payment ondersteunen. Kies je voor ruiltegoed dan ontvang je dat direct per e-mail en het saldo is gelijk actief én 2 jaar geldig. Dat geldt voor alle merken die wij leveren. 

Meer weten over omruilen

Heb je ondanks bovenstaande informatie nog vragen over uitbetalen van jouw cadeaubon in geld of in ruiltegoed, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch te bereiken en 7 dagen per week per e-mail op klantenservice@wissel.nl.