door Klantenservice Wissel.nl

Ik wil mijn cadeaubon omruilen voor een andere cadeaubon, kan dat?

15 jun. 2020

Ik wil mijn cadeaubon omruilen voor een andere cadeaubon, kan dat?

15 jun. 2020

Heb jij thuis een cadeaubon van een winkel waar je het niet gaat besteden? Dan is het handiger om jouw cadeaubon om te ruilen voor een andere cadeaubon. Het omruilen van cadeaubonnen doe je bij Wissel! Wij zorgen er voor dat jij weer een cadeaubon hebt waar je blij mee bent en die je ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Maar hoe werkt dit? Meer weten over het inwisselen van jouw cadeaubonnen? Lees het in ons blog!

Hoe ruil je cadeaubonnen in?

Cadeaubonnen omruilen doe je via onze website. Jouw eigen cadeaubon kun je omruilen voor een cadeaubon van Bol, Zalando of Wehkamp. Daarbij hebben wij goed nieuws voor jou, want het ruiltegoed van deze bonnen zal altijd hoger zijn dan het geldbedrag. Je haalt er dus ook nog meer uit als je het omruilt dan wanneer je het zelf gebruikt. Het is ook mogelijk om jouw cadeaubonnen in te wisselen voor geld in plaats van ruilen voor tegoed voor Bol, Zalando of Wehkamp. In dat geval krijg je het geld gewoon op je rekening gestort nadat je ons bod hebt geaccepteerd.

Uitbetalen van de bonnen

Hoe werkt het uitbetalen precies? Zodra je een keuze hebt gemaakt uit het uitbetalen per bank of in bonnen van Bol, Zalando of Wehkamp zullen wij het voor je uitbetalen. Wij werken met meerdere betaalmomenten per dag tussen 09.00 - 22.00 uur, 7 dagen per week. (in het weekend 1 keer per dag). Bankbetalingen worden direct bijgeschreven, ongeacht welke bank je hebt (BUNQ uitgezonderd). Je zult automatisch een mail ontvangen ter bevestiging, zodat alles goed zwart op wit staat. Jouw nieuwe cadeaubon wordt toegezonden per mail en de waarde hiervan is 2 jaar geldig en volledig vrij besteedbaar.

Meer weten over omruilen

Je ontvangt dus direct het tegoed per mail van jouw nieuwe cadeaubon. Heb je hier nog vragen over of wil je meer weten over het omruilen van de bonnen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze klantenservice. Onze specialisten staan je graag te woord en voorzien je van een passend advies zodat jij een goede keuze kunt maken.