Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Corona periode: heb jij nog bonnen liggen?

24 apr. 2020

Door het coronavirus zijn er al een lange periode veel winkels en horecagelegenheden gesloten of beperkt geopend. Helaas blijft dit ook nog wel even het geval. Dit kan betekenen dat jij cadeaukaarten van deze winkels en restaurants nu niet in kunt wisselen en ze dus thuis blijven liggen. Check dus vooral nu de geldigheid van je cadeaubon en vraag, indien nodig, aan de uitgever van de bon om een coulance regeling.

Wat te doen met mijn cadeaukaarten?

Wil jij de bon niet meer gebruiken en heb je liever een geldbedrag voor de bon? In dat geval kan je terecht bij ons! Hier kan je snel en tegen vrijwel alle cadeaubonnen, cadeaukaarten en tegoedbonnen inwisselen voor geld óf ruilen voor een ander tegoed. Kies je voor ruilen dan is het bod op jouw cadeaubon(nen) hoger dan de cash uitbetaling. Er kan geruild worden voor tegoed van Bol.com, Zalando op Wehkamp.

Cadeaukaarten laten uitbetalen

Wil jij de cadeaubonnen laten uitbetalen? Dat wordt in de meeste gevallen binnen enkele uren geregeld. Meer dan 90% van de cadeaubonnen zijn digitaal (direct via onze site) in te wisselen en de afhandeling ervan gaat razendsnel. Tegenwoordig ontvang je bankbetaling ook op zon- en feestdagen direct op je rekening zonder vertraging. De ruil tegoeden ontvang je van ons direct per email en in de weekenden worden ook aanvragen uitbetaald.

Vragen over cadeaukaarten tijdens corona

Heb je vragen over jouw cadeaukaarten in deze corona tijd of het inwisselen hiervan? Wij vertellen je natuurlijk graag meer over de mogelijkheden van de cadeaukaarten. Neem gerust even contact op en wij staan je graag te woord.